Fasadne plošče

Fasadne plošče so odlične za novejše zgradbe

Že kar nekaj časa nam ni bil ravno najbolj všeč izgled naše hiše. To pa zato, ker je bila sama oblika hiše kar moderna, sploh pa zaradi tega, ker je bil velik del sten kar steklen, torej smo imeli vsepovsod okna, kar pa je značilno za modernejše zgradbe. No to pa je bilo super, vendar pa nas je motila fasada, saj se ta klasična fasada, ki smo jo imeli na hiši, ni bila všeč, ter se je tepla s samim stilom zgradbe. Zato pa smo želeli nekaj narediti, vendar pa nismo čisto vedeli, kako bi se lotili te težave in s čem bi nadomestili to fasado. 

Fasadne plošče so odlične za novejše zgradbe

Tako pa smo si zato začeli ogledovati različne modernejše hiše, ki so bile v naši okolici, oziroma soseski. Zato pa smo se tudi začeli vsak večer malo sprehajati okoli, da smo lahko nabirali ideje. Tako pa smo skozi čas res nekako ugotovili, kaj naredi modernejše hiše, zares moderne. To pa so bile fasadne plošče, katere pa smo zasledili na večini zgradb, ki so bile modernejše, ter smo videli, da je to res odlična različica fasade, ki bi tudi lahko rešila ta naš problem, s katerim smo se srečali. 

Zato pa smo se sedaj odločili kupiti fasadne plošče. Seveda pa je bilo potrebno prej kar nekaj reči premisliti, torej koliko jih bo potrebno kupiti, kakšne bi sploh izbrali in pa kaj rabimo kupiti še poleg samih plošč.

Tako pa je do nakupa bilo še kar nekaj premišljevanja, vendar pa smo nato vse dobro premislili, ter smo se lahko lotili dela, po temu ko smo kupili nove fasadne plošče in sicer v temno sivi barvi. 

Končen izgled, ki pa smo ga s tem dosegli, pa nas je res čisto presenetil in osupel, kajti naša hiša je sedaj dobila končno tisti modern izgled, katerega smo si tako želeli.